Regulamentul cupei !

Regulamentul oficial al cupei
Locked
User avatar
kiduuu
Owner
Posts: 4807
Joined: 28 Jun 2009, 03:39
Zodie: Leu
Location: Bucuresti
Contact:

Regulamentul cupei !

Post by kiduuu » 22 Nov 2010, 15:22

CUPA E ON INCEPAND CU 10.12.2010 SI PUTETI SA FACETI PARIURILE :D
Inscrierile se inchid pe data de 8.12.2010 !

Va rugam cititi cu atentie tot ce este in acest topic, necunoasterea prezentului regulament nu poate absolvi un jucator de vina !!! Odata inscrisi inseamna ca ati acceptat acest regulament
Toate rubricile recomandam sa fie citite, cu foarte mare atentie si bineinteles respectate
Orice nelamurire...ne-o puteti adresa, dar nu tampenii.
Incercati sa NU va bagati in seama aiurea, fiti obiectivi, nu doar vorbe, mai faceti o glumitza fara sa va atacati intre voi
In final...putem modifica anumite lucruri : data de incepere, programarea meciurilor, sistemul de joc, etc. Aveti obligatia sa verificati forumul odata la 6 ore pentru a vedea eventualele schimbari !!!

INSCRIEREA DE JUCATOR ESTE DE 10 RON (evident glumeam :D)

Se joaca 5 vs 5, fara exceptii gen 4 vs 4 sau prostii gen 6 vs 6
Minim 5 jucatori inscrisi,maxim 8
Se joaca numai pe serverele noastre de clanwar
Se vorbeste doar cu say_team , doar cL vorbeste pe say numai cand este nevoie
Se joaca numai 4 fun, pentru xp si destindere.Se vor sanctiona persoanele care strica distractia prin suferinta negativa sau dusmanie.
Se joaca 30 de runde - 15 Ct 15 Tero (Runda de cutite nu se pune)
Victorie 2 pct , Egal 1 pct , Infrangere 0 pct
Se joaca una din hartile - de_dust2 , de_inferno , de_nuke, de_train sau de_tuscan. Ordinea hartilor va fi stabilita de catre organizatori .
Se accepta ts, skype sau YM pentru jocul in echipa.
Se joaca doar cu jucatorii inscrisi la inceputul cupei.Transferurile se vor anunta tot aici pe forum.
Fara cheaturi (coduri) pentru ca atunci nu mai sunteti “tru” si vom actiona in consecinta. Este interzirea folosirea oricarui skin in joc !
Orice jucator este obligat sa isi faca demo la inceput de meci, chiar daca are sau nu steam. Ele vor fi postate pe forum numai la cerere !
Jucatorii cu interdictie in comunitatea Orang3 au interzis si la aceasta cupa.
Se accepta atat jucatori cu steam cat si cu non-steam !
Va rugam sa va inscrieti dupa modelul dat in topicul inscrierii .


In functie de gravitatea incalcarii anumitor reguli...clanul poate suferi urmatoarele:
1.Forfeit (Pierderea meciului cu 30-0 in favoarea celorlalti).
2.Suspendare
3.Retrogradare(scaderea anumitor puncte)
4.Avertizari si descalificari.


Arbitri NU vor face excepti(de genul:"cunosc clanu’...nu ii descalificam").Vom aplica criterile de penalitate
Meciul va fi inregistrat doar de HLTV-ul serverului Orang3.
Cupa este de fapt o mini-cupa 4 fun creata doar din dorinta de a ne distra, amuza si din pasiunea pe care am facut-o pentru acest joc, atmosfera trebuie sa fie una de relxare.Aveti voie sa vorbiti liber fara cenzura in limita bunului simt, atata timp cat va permiteti reciproc !
Meciurile vor fi tinute incepand de vineri pana duminica dupa orele 18:00. Oricare dintre arbitrii cupei pot fi prezenti la orice meci ca sa admineze chiar daca pe serverul in cauza se mai afla deja un admin ! Ei se pot schimba intre ei la diverse meciuri.
Pana la inceperea cupei se pot forma amicale cu echipele deja inscrise prin provocari.Un clan poate primi mai multe provocari acceptand doar una.Clan leaderii vor cadea de comun acord asupra hartii si orei de joc.


- Echipele

Fiecare echipa va putea inscrie in lotul sau un numar de MAXIM 8 jucatori.
Echipele au obligatia de a-si desemna o persoana, numita "clan leader", care va reprezenta echipa in relatia cu arbitrii si organizatorii. El are obligaţia de a se prezenta pe IRC (#orang3.ro - irc.quakenet.org) cu 15 de minute înaintea orei programate pentru începerea meciului şi de a anunţa arbitrul asupra amănuntelor semnificative pentru meciul respectiv (probleme legate de conexiunea la internet etc.).
La 2 avertismente, o echipa pierde meciul la scorul general 30-0. La 3 avertismente acumulate vor fi deja descalificati din cupa. Avertismentele se dau de catre arbitrul meciului la orice incalcare a regulamentului pe care acesta o constata.
Fiecare echipa are un nume si un TAG inregistrate la incepului sezonului , ce nu pot fi schimbate in timpul desfasurarii sezonului. In TAG nu sunt acceptate numele vulgare sau rasiale si nici extensiile de gen <3 monica, s.a.m.d

- Amanarea meciurilor

Se considera Forfeit :
Fiecare echipa are dreptul la 2 Wild-card-uri.
Wildcardul nu se anunta inainte cu cateva ore, ci din timp cu cateva zile inainte sau macar cu 12 ore inainte !!!
In cazul in care o echipa nu se prezinta la meci la data si ora fixata de catre noi si nu informeaza in prealabil organizatorul cupei sau arbitrul echipa in culpa va pierde meciul la scorul general de 30-0.
In cazul in care nici una din echipe nu se prezinta la meci la data si ora fixata de catre noi si nu informeaza in prealabil organizatorul cupei sau arbitrul, meciul va fi pierdut de ambele echipe cu scorul general de 30-0.
Daca o echipa contabilizeaza 2 forfeit-uri in cadrul cupei, atunci echipa in culpa pierde toate meciurile, atat cele disputate cat si cele care ar fi urmat sa se dispute, cu scorul de 30-0.
Daca in timpul meciului, se va pierde conexiune de net a unui jucator, se va scoate parola de pe server, se va pune pauza (admin_pause 1 si tasta pause de pe tastatura) numai la inceputul urmatoarei runde si se va astepta maxim 15 minute revenirea jucatorului in cauza sau inlocuirea lui cu o rezerva ! Daca dupa acest interval nu a revenit sau nu a fost inlocuit, echipa in cauza va pierde meciul cu scorul final de 0 la 30 prin forfeit.


- Sistemul de joc

Fiecare meci va incepe cu o runda de cutite . Jucatorii trebuie sa lase bomba si pistoalele in baza (fara He, Flash, Smoke) si sa joace numai in cutite aceasta runda . Castigatorul rundei de cutite isi va alege echipa care va juca prima data . Daca vreun jucator va avea pistol/bomba , echipa din care face parte va pierde automat runda de cutite .
Meciul se termina dupa ce ati luat 16 runde. Ramane la aprecierea voastra daca continuati sau nu !


Jucatorii prezenti pe server au obligatia sa joace cu nick-urile inregistrate la inceputul cupei, in plus Clan Leaderii sunt obligati sa adauge particula CL dupa nick !!!
In nick nu sunt acceptate numele vulgare, rasiale sau extensiile de orice natura ar fi ele.

In timpul jocului, fiecare jucator poate cumpara maxim o grenda (HE), doua flash-uri (FB) si un smoke (SG). In cazul in care un jucator cumpara mai multe grenade decit sunt permise in regulament, echipa din care face parte acesta va fi penalizata cu o runda, aceasta modificare fiind operata in scorul final al reprizei. In cazul in care o echipa incalca de trei ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 30-0.


Contestatiile


In cazul unui conflict referitor la vreunul dintre meciurile oficiale, echipa contestatoare va anunta: arbitrul si organizatorul cupei
Contestatiile trebuie adresate in 48 de ore din momentul in care meciul a avut loc.
In acest caz se vor analiza :
- HLTV-ul
- Raportul de meci al arbitrului;
- Log-urile de pe serverul pe care s-a desfasurat meciul.


- Injuriile

In cazul in care un jucator va injura in cadrul unui meci un ARBITRU, echipa din care face parte va fi atentionata, iar la repetare vor fi descalificati din cupa fara nici un avertisment !


Contact YM cs_orang3
Cand dati add scrieti numele clanului si lasati mesaj "Pentru cupa", altfel nu veti fii bagati in lista! Pentru a evita un ignore renuntati la apelativele gen "frate", “ba”, "cumetre" “vere”, etc. Fiti scurti si la obiect, fara buzz-uri sau massuri !!!
Va multumim ca ati ales serverul cs.orang3.ro


Necunoasterea regulamentului sau a altor informatii publice afisate de catre organizatori nu absolva de vina echipa aflata in culpa.
Mail : office@orang3.ro
YM : cs_orang3
Steam ID: junokids
Grup STEAM : http://steamcommunity.com/groups/kiduuu
Facebook : http://www.facebook.com/orang3.ro
Pentru admine cu plata aici

Locked